Nämdökören 2014

År 2014 blev det mer samarbete mellan församlingens körer. Pingsthelgen framfördes Guds Andedräkt, en nyskriven musikalisk mässa av Liam Lawton i irländsk folkton tillsammans med inhyrda samt lokala musikanter i Nämdö respektive Djurö kyrka. På Nämdö blev framförandet filmad av Katten & Björnen, se här. På sensommaren blev det Möjas tur.

Allsång i hembygdsgården tillsammans med Möjakören publördagen den 5 april och i Nämdö och Möja kyrka vecka 29 (mitt i juli).

Detta år anställdes också Åsa Meurling - komminister - som ny präst då Anna Ortner slutade. Åsa, som bor i Stavsnäs, har sen i höstas valt att göra som några till som bor på fastlandet - börja sjunga i Nämdökören. Fungerar riktigt bra när övningstiderna anpassas efter ordinarie båttrafik eller med inhyrd taxibåt. Man kommer alltid till Stavsnäs efter övningen på ett eller annat sätt.

I december deltog Nämdökören i Möjas julkonsert i Möja kyrka tillsammans med Möjakören. Det var samtidigt en present till Albert och Camilla som tillsammans med medresenärer besökte Roland Svenssonmuseet före julkonserten och väl hemma på Nämdö igen avslutade med fest i Nämdö hembygdsgård, även detta blev filmat av Katten & Björnen, se här.

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.