Statistik o Dagbok 2012

u = antal utlånade böcker (inkl omlån)

b = antal biblioteksbesökare

79u; 8b

2012-08-13

Omlånen är i snitt, efter omräkning 9 juli 2012, 38 st barn/ungdom och 22 st vuxen = 60 omlån varje vecka t o m augusti månad.

Dagens utlån: 5 vuxenböcker och 19 barn/ungdomsböcker. 

Solen sken-som vanligt nästan-det är på fastlandet det har regnat mest denna sommar, men inte denna dag kan webmaster rapportera från just fastlandet. Vikarierande biblaföreståndare plockade ordning och passade på att städa lite och konstaterade att vi har mycket böcker på vårt bibliotek. En röjning av böcker är nödvändigt (gallring med ett finare ord) men det får bli senare i höst/vinter.
Idag går det inte att nå Internet via besöksdatorn på Nämdö bibliotek pga av blixtnedslag för en tid sen. Reparation är på gång...

Avtala gärna en tid med Nilla om du behöver komma ut på nätet. Nu när bibliotekets egen uppkoppling är ur funktion går det bra med privata mobila bredbandsuppkopplingar. Alla operatöreter har bra täckning vid Nämdö skola. Det går alltså bra att använda sig av besöksdatorn på Nämdö bibliotek (om man inte har en egen dator med sig). Ingen eget modem? Då kan man tillfälligt låna Nillas.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)