Statistik - Besöksfrekvens - (mån)Dagbok 2008

Hela kyrkan sjunger!

2008-07-15

Fullt i kyrkan, kanske 100 personer, mycket roligt att så mång kom men tyvärr räckte inte sånghäftena till alla. Det blir fler häften nästa sommar, lovar Nilla.

Mycket musik blev det när församlingen sjöng sig igenom denna varma sommarkväll tillsammans med Nämdökören i Nämdö kyrka.

Repertoaren bestod av önskade sånger och psalmer.  Några av önskningarna framfördes mycket vackert av solisten Susanne Amrén från Möja, intet öga var torrt.

Camilla Ulén, vår sommarpräst, som i år är utlokaliserad till Skärvassa - långt till jobbet - då prästgården är såld, höll en predikan där Skärvassa på ett positivt sätt stod för symboliken.

Kören, som för dagen var förstärkt med Susanne och Olle från Möja, sjöng bl a Gabriellas sång och avslutade med extranummret Skärgårdsfrun.

Vår körledare och kantor, Elisabeth Ringbom, stod för programmet och piano/orgelspelandet tillsammans med Erland Wennerberg på bas.

Efteråt bjöd Nämdö Hembygdsförening på kyrkkaffe på kyrktrappan i den ljumma sommarkvällen och alla fick smaka Camillas goda Östanviksbullar som kyrkan bjöd på.

Den frikostiga kollekten gick för dagen till musikverksamheten på Nämdö. Nämdökören bugar och tackar.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)