Statistik o Dagbok 2009

Vårstädning; 13d+Filmtajm; 7b

2009-05-09

13 medlemmar (och två hundar) fejade, skurade och donade.

Regn hela natten och en bit in på förmiddagen gjorde det omöjligt att måla men nu är det väl förberett för det. Tack vare maskinella resurser på ön blev alla vindskivor raskt avtvättade. De tre nya (gamla) dassen som kommer från Djurö kyrka kom på plats och är stadigt förankrade bredvid dassboden. Alla verandor, även lägenhetens, är rengjorda och förberedda för oljning. Växterna har också fått sig en genomgång. I köket börjar det bli ordning och reda. Frysen är städad från gammalt och det har blivit bättre ordning i källardelen (plastsäckarna som saltet till vattenanläggningen ligger i tål inte solljus så nu har de på ett sinnrikt sätt flyttats ner i källaren och burkar och petflaskor är sorterade och klara för retur).
Sen blev det sol, varmt och mysigt vartefter dan gick. God mat serverades till lunch och på kvällen var det sju personer som såg Mamma Mia.

Redan efter första dan ser det jättefint ut kring Hembygdsgården men det finns mycket kvar att göra. ALLA fönstren ska tvättas på utsidan till exempel. Övriga sidor av fönstren är avklarade. Målning och oljning mm.  Men nu är det dags för en välbehövlig Bertabastu. Vi ses imorgon...hela och rena!

:-) Nilla, ordf och webbmaster

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)